Svenska Svartkruts Skytte Federationen

Medlemsinformation

Medlemssidan

Från och med 2023 introducerar federationsstyrelsen en medlemssida som agerar som bakgrund till den här hemsidan. Medlemssidan kommer ifrån en tjänst från företaget Svenskalag, som erbjuder ett lättanvändligt register och gränssnitt för medlemshantering. Utöver de administrativa fördelarna kan federationen bistå med lättarbetade informationssidor och ett nytt sätt att bemöta medlemmarna. 

På medlemssidan hittar ni medlemsintygen, sssf:s artiklar, bli medlemssystem, kontaktuppgifter till styrelsen, medlemsdokument, lite historik och mycket mer.


Om du vill bli ny medlem så går du enkelt in på medlemssidan under "Bli medlem" och registerar dig. Om du redan är medlem kan du komplettera dina uppgifter genom att gå in på medlemssidan och under "Korrigering av uppgifter" uppdatera din profil. Föreningar som vill ansluta sig till federationen kan göra det under "Bli medlem" på medlemssidan. Om din förening redan är medlem kan föreningen komplettera sina uppgifter på samma sida som för vanliga medlemmar.